Simpel ansigtsmaske, der kan fjerne dine aknepletter bedre end noget andet, dyrt skønhedsplejeprodukt.

Avatar of Sarah Fabricius
Udgivet
Modelfoto
Modelfoto

Du kan se det for dig!
Du skal til fest og er klar til at styre dansegulvet med dine venner og veninder. Lækkert tøj, lækkert hår, bare lige et sidste kig i spejlet, inden du går ud af døren.

Hjææælp!

De røde udbrud spredt ud over dit ansigt pryder sandelig ikke.

Hvis det gjaldt nogle andre, ville de sikkert allerede været krøbet i skjul, men ikke dig. For du er ved at læse et indlæg, der gemmer på hemmeligheden til, hvordan du bliver fri for pletterne; et indlæg, der beskriver en vidunderlig, effektiv ansigtsmaske, der kan befri dig for dine problemer med disse misfarvninger i huden.

Er du nysgerrig efter at få at vide hvilken maske, der er den bedste mod den slags pletter?
Så læs videre!

Du har brug for:

 • Et æble (skræl det og fjern kernehuset)
 • Almindelig yoghurt, 1-2 tsk.
 • Honning, 1 tsk.

Fremgangsmåde:

 • Skær æblet i små stykker.
 • Kom stykkerne i en blender.
 • Tilsæt 1-2 tsk. almindelig yoghurt.
 • Tilsæt derefter honning og blend blandingen godt sammen.
 • Hæld blandingen i en kop.
 • Smør cremen i ansigtet og lad den sidde i ca. 15-20 minutter.
 • Skyl dit ansigt med vand.

Derfor virker denne ansigtsmaske

Mange gange ender vi med at læse om et eller andet produkt på internettet og begynder med stor entusiasme at bruge det, kun for at erfare, at produktet ikke virker som forventet.

Men det er ikke tilfældet med denne ’æble-yoghurt-honning’ ansigtsmaske. Og det er fordi… hmmm… det vil jeg ikke afsløre her. Læs videre for at finde ud af det!

Ansigtsmasken er en blanding af 3 super ingredienser – æble, yoghurt og honning – tre af de bedste komponenter, som er meget nærende for din hud.

Æble:

Jeg ved ikke, om et æble om dagen kan holde doktoren væk, men et æble om dagen kan uden tvivl holde hudlægen væk.

Æbler er en righoldig kilde til C-vitamin, som besidder antioxidante egenskaber, der er vigtige for hudens sundhed. Æbler indeholder også kollagen og elastin, to centrale stoffer, der er med til at holde huden ung.

Æbler indeholder mange flavonoider, som spiller en stor rolle i beskyttelsen af huden mod solens skadelige UV-stråler.

Yoghurt:

En kop yoghurt er alt, hvad du behøver for at være aktiv på en varm solskinsdag. Og så er en kop yoghurt også lige det, du behøver for at få vidunderlig, fejlfri hud!

Yoghurt eksfolierer forsigtig huden og fjerner pletter og misfarvninger. Ansigtsmasker, der indeholder yoghurt, har vist sig at kunne gøre huden lysere og mere elastisk.

Forskning har også konkluderet, at probiotiske bakterier har gavnlige virkninger på huden.

Yoghurt virker også lindrende, og en yoghurtmaske er effektiv, når det kommer til at fjerne overskydende olie fra huden, uden at den føles tør. Indholdet af zink i yoghurt gør den til et velegnet produkt, der kan give de irriterende pletter sparket.

Honning:

Udover at friste dine smagsløg og gøre maden mere velsmagende, kan honning også få din hud til at stråle, og giver dit ansigt en særlig glød!

Honning er kendt for sine antibakterielle egenskaber og et væld af antioxidanter, og begge dele spiller en stor rolle, når det kommer til at få din hud til at se yngre ud.

Den er også meget brugt i kosmetiske formuleringer, hvilket skyldes dens blødgørende, fugtighedsbevarende og lindrende evner. Honning holder huden fri for patogene infektioner og hjælper endda med at hæmme dannelsen af rynker.

Honning er et effektivt rensemiddel, som kan fjerne de røde pletter. Den kan endda kurere bumser, og har samtidig andre kosmetiske anvendelsesmuligheder.

Lav denne ansigtsmaske til dine aknepletter allerede i dag, og du vil aldrig miste selvtilliden.

Føl dig glad og smuk. For det fortjener du!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.