Sådan holder din mascara længere

Avatar of Sarah Fabricius
Udgivet
Modelfoto
Modelfoto

Skraber du igen bunden af din mascara? Hvis du konstant løber tør for din ynglings mascara inden udløbsdatoen, så kommer her et hurtigt tip til, hvordan du får vredet hver eneste dråbe ud af den.

Først skal du sørge for, at hætten på mascaraen er lukket godt til.

Derefter lægger du hele mascaraen i en kop varmt vand, hvor den ligger i 2-3 minutter. Varmen vil løsne de klumpede, udtørrede ansamlinger fra tubens sider.

Påfør mascaraen, som du plejer. Bonus: Den opvarmet blanding (nu mere flydende) vil glide på dine vipper som en drøm.

Slut med tarantel-øjne.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.