Sådan bliver din læbestift siddende

Avatar of Sarah Fabricius
Udgivet
Modelfoto
Modelfoto

Mens nogle kvinder på en eller anden måde formår at holde læbestiften intakt på læberne hele dagen, så har vores kort efter påføring en tendens til at brede sig til tænderne, vores bluse, ja, kort sagt hvor som helst. Efter nogle forsøg og fejltagelser har vi endelig fundet ud af, hvordan vi låser vores læbestift fast til læberne én gang for alle.

Du skal bruge:

Din yndlings læbestift, en pudderrouge i samme tone (eller så tæt på som muligt), papirservietter og en blød makeup-pensel.

Sådan gør du:

Påfør læbestiften, som du plejer. Tag derpå en serviet og adskil den i to, tynde stykker. Brug den ene til at duppe dine læber med, inden du påfører endnu en omgang læbestift. Derefter placerer du det ubrugte stykke over dine læber. Kom rouge på penslen, som du forsigtigt dupper på servietten over læberne.

Derfor virker det:

Servietten fungerer som et filter, så du ikke kommer for meget pudder på dine læber (eller klæbrig læbestift på din pensel), og pudderet absorberer overskydende fugt fra læbestiften, hvilket får den til at blive siddende.

Du kan også anvende et gennemsigtigt pudder til opgaven, men det giver sommetider et kalket præg – hvorimod rouge har den samme effekt, men med en lille smule farve. Bonus: Det giver din læbestift et pænt, mat resultat.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.