Hvordan vælger jeg den rigtige kirurg/behandler?

At vælge at få foretaget en kosmetisk operation er en meget betydningsfuld beslutning, og ligeledes er det vigtigt at vælge den rigtige behandler og klinik til operationen, hvad enten du overvejer kosmetisk plastikkirurgi, rekonstruktionskirurgi, øjenkirurgi eller tandkirurgi for at forbedre dit udseende.

Sådan gør du, når du skal udvælge den rette klinik:

 1. Gå ind på Mylooks.dk
 2. Find en behandling eller måske flere, som kan gøre noget ved dit problem. Ofte vil der være flere forskellige slags behandlinger til samme problem. Benyt Mylooks’ trin-for-trin guide til at finde den helt rigtige behandling til dig.
 3. Læs om behandlingerne (generelt om behandlingen, proceduren, heling og bedring samt bivirkninger/risici). Ofte kan du ikke selv afgøre, hvilken behandling, der er den rette for dig. Dette vil du i samråd med behandleren finde frem til, når du går til den indledende konsultation. Brug istedet behandlingsoversigten til at danne dig et overblik over de forskellige muligheder, og for at finde frem til de klinikker, der tilbyder behandlinger mod dit konkrete problem.
 4. Læs spørgsmål og svar og eventuelle artikler om den behandling, du ønsker udført. Gå evt. ind på vores debatforum og diskutér, stil spørgsmål til andre, som har gennemgået behandlingen, og læs om andres erfaringer.
 5. Tjek priserne hos de enkelte klinikker og læs om klinikken. Se. evt. før- og efterbilleder af klinikkens resultater. Se, om de er medlem af videnskabelige eller faglige selskaber eller har andre medlemskaber. Gå ind på klinikkens egen hjemmeside for at læse mere.
 6. Slå eventuelt klinikkerne op i vores arkiv af bedømmelser fra tidligere patienter. Du finder bedømmelserne her: Bedømmelser af klinikker.
 7. Udvælg så minimum 2 klinikker, som du umiddelbart mener, kan være de rette. Tag kontakt til klinikkerne med henblik på at aftale en konsultationstid.

Gå videre…
Læs mere om, hvad du skal sikre dig ved en konsultation, og hvad du skal spørge om, her!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.