Hvordan kan jeg forberede mig til en kosmetisk operation?

Din kirurg vil give dig specifikke instruktioner om, hvordan du forbereder dig bedst muligt. Han eller hun vil ligeledes vejlede dig med hensyn til, hvad du må spise og drikke, om rygning, om at tage eller undgå visse vitaminer eller medikamenter samt om ansigtsvask. Det er vigtigt, at du meget omhyggeligt følger kirurgens anvisninger, da dette vil betyde at operationen vil forløbe meget lettere.

Mens du forbereder dig på en operation, sørg da for at arrangere, at nogen kan køre dig hjem efter endt behandling, samt at nogen kan tage sig af dig i løbet af de næste par dage, hvis du har brug for det. Det er altid godt, at mindst én person er klar over, at du skal have foretaget en operation, så du har mulighed for at tale med vedkommende om dine oplevelser, bekymringer og om spændingen og glæden. På trods af, at du selv har valgt at gennemgå operationen, er det nemlig stadigvæk en både fysisk og psykisk udfordrende oplevelse.

Gå videre…
Læs mere om, hvilke generelle risici der er ved at få foretaget en kosmetisk operation, her!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.