Hvad kan jeg forvente af en kosmetisk behandling?

En kosmetisk operation eller behandling kan forbedre dit udseende og din selvtillid, men den vil ikke nødvendigvis få dit udseende til at matche dit ideal, eller forårsage, at andre mennesker vil behandle dig anderledes. Før du beslutter dig for kirurgi eller anden behandling, er det derfor vigtigt, at du tænker dig omhyggeligt om, hvad angår dine egne forventninger og diskuterer dem med din behandler.

Resultatet af en kosmetisk behandling er betydningsfuldt og ofte permanent. Så derfor;
hvis dine forventninger til det kosmetiske resultat er realistiske, så er der også stor sandsynlighed for, at du vil blive glad for dit nye udseende!

Gå videre…
Læs mere om, om en kosmetisk behandling er noget for dig, her!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.