Hvad er plastikkirurgi?

Plastikkirurgi omfatter både kosmetisk kirurgi og rekonstruktionskirurgi. Kosmetisk kirurgi udføres for at omforme kroppens normale struktur med den hensigt at forbedre patientens udseende og selvtillid. Rekonstruktionskirurgi udføres derimod på kroppens abnorme struktur, som skyldes en medfødt defekt, udviklingsfejl, traume, infektion, tumor eller sygdom.

Kosmetisk kirurgi

Kosmetisk kirurgi udføres for at omforme kroppens normale struktur med den hensigt at forbedre patientens udseende og selvtillid. Kosmetisk kirurgi dækkes som udgangspunkt ikke af den offentlige sygesikring, da en operation af sådan karakter er selvvalgt.

Rekonstruktionskirurgi

Rekonstruktionskirurgi udføres derimod på kroppens abnorme struktur, som skyldes en medfødt defekt, udviklingsfejl, traume, infektion, tumor eller sygdom. Som udgangspunkt udføres rekonstruktionskirurgi for at forbedre en funktion, men også for at skabe et tilnærmelsesvis normalt udseende. I nogle tilfælde dækkes dette af Sygesikringen.

Sygesikringen (den offentlige)

Nogle plastikkirurger har overenskomst med den offentlige sygesikring. Hvis man har en henvisning fra sin praktiserende læge, kan man gå til en plastikkirurg og få foretaget sin operation der, som så dækkes af Sygesikringen. Det vil fremgå af vores internetside, hvorvidt den enkelte klinik har indgået aftale med Sygesikringen.

Sygesikringen “danmark”

Til mange operationer, også inden for kosmetisk kirurgi, kan der opnås tilskud fra Sygeforsikringen danmark. Dette vil du kunne læse mere om
under tilskudsmuligheder.

Gå videre…
Læs mere om, hvad du kan forvente af en kosmetisk behandling, her!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.