Er en kosmetisk behandling noget for mig?

Der er ingen tvivl om, at en patient kan få åbenlys og stor gavn af en kosmetisk operation, hvilket kan virke meget tillokkende. Dog, er det ikke for alle og enhver. Hvis du overvejer en kosmetisk behandling, bør du være opmærksom på, og holde følgende for øje:

 • Der er store fordele ved en kosmetisk operation, MEN der er også resultatmæssige begrænsninger. Ingen kirurgi eller behandling kan give dig fuldkommenhed, og der er ligeledes ingen garanti for, at resultatet præcis vil være, som du har forestillet dig det.
 • Hav realistiske forventninger. En behandling kan lave om på din krop eller dit ansigt – ikke dit liv! Skønt et forbedret udseende kan give dig mere selvtillid, så vil en behandling ikke kunne løse dine karrieremæssige, ægteskabelige eller følelsesmæssige problemer.
 • Planlæg din behandling på et tidspunkt, hvor du ikke føler dig meget stresset, og hvor du har god følelsesmæssig støtte bag dig.
 • Vær derudover forberedt på at skulle tolerere ubehag under og efter en operation, ligesom mulige ar og bivirkninger.
 • Vær klar over, at der ved al kirurgi – også kosmetisk kirurgi – er risiko for komplikationer.
 • Hav orden i din økonomi, så du er i stand til at betale for din behandling eller få den finansieret. Mylooks.dk kan hjælpe dig med at få din behandling finansieret. Læs mere her.
 • Kosmetisk kirurgi er ikke egnet til personer som har tendens til voldsomme humørsvingninger, uberegnelig adfærd, er stof- eller alkoholmisbruger, samt til personer som modtager behandling for klinisk depression eller har anden mental sygdom.

Gå videre…
Læs mere om, hvordan du vælger den rigtige kirurg / behandler, her!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.