Endelig er jeg svedfri

Tanja Kamp har lidt af øget tendens til armsved, siden hun var teenager. Efter en miraDry® behandling på Aleris-Hamlet i Parken, København, kan hun nu se frem til at blive svedfri resten af livet.

”Jeg har gennem årene prøvet alt. Intet har rigtig virket.” Sådan siger Tanja Kamp, der siden hun var teenager, har haft problemer med øget tendens til armsved også kaldet aksillær hyperhidrose. Derfor har Tanja i mange år været vant til altid at medbringe skiftetøj, parfume eller deodorant, når hun gik ud. Hun vidste aldrig, hvornår hun ville få brug for at skifte tøj, fordi det var gennemblødt af sved. Det har sat en voldsom begrænsning på Tanjas påklædning.

”Jeg har aldrig helt selv kunne vælge mit tøj, for jeg har altid skulle overveje om, og hvornår, sveden ville kunne ses. Det har betydet, at jeg ofte har klædt mig i enten helt mørke eller lyse bluser, hvor sveden ses mindre. Og så har det betydet rigtig meget ekstra vasketøj,” siger Tanja.

Har prøvet alt
Tanja har prøvet mange gode råd og produkter af, men ingen af dem bremsede sveden. Derfor besluttede hun sig for at blive behandlet med miraDry®.

”Jeg valgte at blive behandlet med ­miraDry®, fordi man efter kun 1- 2 behandlinger opnår en livslang effekt.” forklarer Tanja.

Hvordan virker miraDry®?
MiraDry® systemet udsender kontrolleret elektromagnetisk energi til små punkter i armhulen, hvorved svedkirtlerne ødelægges. Dette reducerer for altid svedlugt og svedproduktion under armene betydeligt, da ødelagte svedkirtler ikke kan gendanne sig. Så når de er væk, er de væk for altid!

Allerede umiddelbart efter første behandling kan langt de fleste mærke en markant reduktion i mængden af armsved. Det kræver dog typisk to behandlinger at nå et godt, varigt resultat. Kliniske forsøg viser en gennemsnitlig svedreduktion på 82 % efter to behandlinger.
Ligesom ved alle andre medicinske behandlinger kan resultaterne variere fra person til person, men resultatet er varigt og skal ikke som ved Botox gentages igen og igen.

Det gjorde ikke ondt
”Behandlingen gjorde ikke ondt, men selvfølgelig var det en underlig følelse, fordi man først lokalbedøves under armene. Lægen, der udførte behandlingen, var rigtig god til at forklare og svare på spørgsmål under behandlingen, og det gjorde oplevelsen god” fortæller hun.

De første par dage efter behandlingen med miraDry®-systemet, var Tanja hævet under armene. ”Mine armhuler var blå-røde og ømme, men kort tid efter blev det meget bedre og gik væk”.

Nu kan jeg frit vælge tøj
På spørgsmålet om, hvad Tanja glæder sig mest over, er svaret åbenlyst og kommer hurtigt.

”Jeg nyder bare at kunne have det tøj på, som jeg har lyst til, uden at skulle bekymre mig om, hvorvidt jeg lugter eller bliver helt våd under armene” siger Tanja med et smil og fortsætter;

”Det betyder alt. At jeg ikke hele tiden skal rende rundt med en parfume eller deodorant i tasken, fordi jeg er bange for at lugte. At jeg ikke behøver at skifte t-shirts/bluser hele tiden, men bare kan slappe af og vide, at det er slut med at bekymre mig om armsved” slutter hun.

Se en behandling med miraDry®

Vil du vide mere?
Kontakt Aleris-Hamlet Hospitaler i Parken, København på telefon 3817 0700 eller læs mere på www.svedbehandling.dk.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.