De 5 bedste ting du kan gøre for din hud i dine 30’ere

Avatar of Sarah Fabricius
Udgivet
Modelfoto
Modelfoto

Åh, de forvirrende 30’ere. Du har endelig (måske) fået styr på dit liv. Fedt job, hyggeligt hjem, en voksende pensionsopsparing. Men hvad med dit helbred? Og, øh, din hud? Her er fem ting, du nok gerne vil prøve, inden linjerne og rynkerne viser sig.

Eksfoliér regelmæssigt

Ophobning af døde hudceller vil ikke alene føre til bumser (som du stadig er modtagelig for), det vil også gøre fine linjer dybere. Rens dit ansigt med en abrikos- eller ferskenskrub et par gange om ugen, og du vil afværge begge problemer.

Tag det roligt med ansigtsvaskeriet to gange dagligt

Du har sikkert stadig for vane at fjerne al olie fra dit ansigt. Men vi er ikke teenagere mere, piger. To kraftige skrubbeture om dagen er en overdrivelse, som medfører dehydrering og (senere hen) rynker. I stedet for skal du skifte din aftenrutine ud med en mild rensning med micellærvand.

Investér i en god øjencreme

Vi ved, at markedet for anti-aging kan virke overvældende. Men der findes en masse produkter, som er rettet mod dem, der gerne vil udbedre alderstegnene. Spring alt skidt over og find en enkel, tyk, fugtgivende creme (f. eks en med avocado).

Brug solfaktor

I din fugtighedscreme. I din makeup. Når det er overskyet. Osv.

Og tag dig én på øjet. Ingen cremer eller renseprodukter kan erstatte en god nats søvn. Det giver dine celler masser af tid til at reparere sig selv. Og din kollagen vil være taknemmelig.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.