Brystforstørrelse uden synligt ar på brystet

Hvis du vil undgå synlige ar i forbindelse med din brystforstørrelse er der gode nyheder til dig.
I mange år har plastikkirurger foretrukket at lægge brystimplantater ind via et snit i folden under brystet, men en ny kikkertteknik (Nordquist metoden) har gjort det muligt at få lagt brystimplantater ind via armhulen, fortæller speciallæge i plastikkirurgi Louise Vennegaard Mielke, Aleris-Hamlet Hospitaler, som er blandt de første i Danmark, der udfører brystforstørrende operation via armhulen med kikkertkirurgi (Nordquist metoden). Fordelen er, at metoden ikke efterlader synlige ar på brystet.

Tidligere erfaringer
At indføre implantater via armhulen er ikke i sig selv en ny teknik. Kvinder har i gennem en årrække kunne få indført implantater i armhulen via en såkaldt ”blind” metode, som derfor ikke altid skabte tilfredsstillende resultater, fordi det var svært for plastikkirurgen at placere implantatet korrekt uden et visuelt overblik.

Kikkertteknik giver fuldt overblik
”Det er der lavet om på med den nye kikkertteknik, hvor plastikkirurgen nu har fuldt overblik på skærmen over implantatets placering”, forklarer Louise Vennegaard Mielke.

Implantatet indføres via et 3-5 cm snit, som plastikkirurgen lægger i en naturlig fold i armhulen. Snittet behøver ikke at være større, fordi implantaterne i dag er i så god kvalitet og er så strækbare, at plastikkirurgen kan massere implantatet ind og være helt sikker på, at det ligger korrekt ved hjælp af kikkerten.

Kan det være noget for dig?
Vi anbefaler operationsformen til kvinder med en mindre barm uden hæng. Derfor kan teknikken ikke benyttes, hvis du samtidig skal have et brystløft, siger Louise Vennegaard Mielke.

Den er desuden primært velegnet, hvis du ønsker implantater under 500 ml.
Du skal være opmærksom på, at man kan være nødt til at benytte en anden adgang ved en eventuel senere operation.
Aleris-Hamlet tilbyder udover BFO via armhulen stadig BFO via brystfolden og via brystvorten. Læs mere her.

Livestreaming om BFO via armhule
Mandag d. 28. august kl. 20 kan du se plastikkirurg Louise Vennegaard Mielke fortælle om BFO via armhule, når vi livestreamer fra Aleris-Hamlet Parken. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Vi trækker lod om 2 gratis forundersøgelser blandt de indkomne spørgsmål.

Husk at melde dig til vores facebook-gruppe, så du kan deltage i lodtrækningen om de 2 forundersøgelser!

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.