4 steder du (faktisk) skal sprøjte parfume på

Avatar of Sarah Fabricius
Udgivet
Modelfoto
Modelfoto

Din helt specielle duft er så fin så fin, men vidste du, at dine håndled ikke er det eneste sted, der skal sprøjtes parfume på? Vi spurgte en ekspert fra det ikoniske, franske parfumemærke Le Labo, som fortalte os om 4 andre steder, du bør overveje.

Dit hår:

Hvis du går efter en let duft, der holder, så sprøjt din parfume i håret. Du skal bare sørge for at holde den mindst 25 cm væk (for alkoholen kan udtørre håret). Et let slør af parfume gør underværker.

Bag ørerne:

Ja, halsen er et populært sted til formålet. Men når du især går efter bagsiden af ørerne, kan du undgå risikoen for at misfarve dine halskæder.

Bag knæene:

De steder, hvor blodårerne er tæt på huden, kaldes for ”pulspunkter”, også kendt som alletiders steder for parfume. Og eftersom området bag dine knæ er en form for gnidningspunkt under dit tøj, vil den ekstra varme hjælpe med at frigøre duften hele dagen igennem.

I armens bøjning:

Endnu et pulspunkt. Men for virkelig at få gavn af parfumen på dette sted, kan du massere lidt vaseline ind i huden, inden du sprøjter parfumen på.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
  • Gratis og uforpligtende
    Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
  • Tryghed og kvalitet
    Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
  • Spar penge
    Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.