Annoncering på Mylooks

Er du interesseret i at markedsføre dit produkt eller din ydelse i et attraktivt og meget målrettet miljø? – Og samtidig til en lav pris? Så læs videre…

Hvorfor vælge at annoncere hos Mylooks?

 • Mylooks er det oplagte reklamemedie for jer, som driver en kirurgisk klinik,
  en klinik, der udfører laser- og injektionsbehandling, en tandklinik eller øjenklinik. Men også for jer, der har en skønhedssalon eller en frisørsalon! Måske sælger I modetøj eller smykker? – Når det drejer sig om udseende har Mylooks den helt rette målgruppe!
 • Hovedparten af Mylooks’s besøgende er kvinder mellem 20 og 50 år. Portalen besøges dog også af mange mænd, som typisk ønsker af få foretaget hårfjerning, hårtransplantation, tandblegning, øjenoperation og lignende indgreb.

Hvad gør jeg nu, hvis jeg ønsker at komme ud med mit budskab til brugerne af Mylooks?

Hvis du ønsker at annoncere på Mylooks, eller hvis du ønsker yderligere information vedrørende de forskellige annoncetyper og -priser, bedes du
venligst skrive en mail til: annoncering@kosmetiskguide.dk – det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.