Klinikken er behagelig og personalet er altid venlige og imødekommende

Anmeldelse af hos N'age, indsendt 28. september 2016


Tidspunkt for behandlingen:aug 2016
Behandling:Klinikken er behagelig og personalet er altid venlige og imødekommende
Behandler:Ida Bille Brahe

Personlig beretning

Klinikken er behagelig og personalet er altid venlige og imødekommende. Der tilbydes altid opfølgende kontrol og evt. behandling.

Ida laver altid den smukkeste overlæbe på mig – det er så diskret, at det kun er synligt for folk, der absolut kender mig godt. Med den lidt fyldigere overlæbe skabes harmoni i mit ansigt, og jeg slipper for det surmulende udtryk.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onKgs. Nytorv 24, 1050 København K
languagewww.nage.dk

København K

Kgs. Nytorv 24, 1050 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.