Øjen- og Laserklinikken i Frederikssund

Undersøgelse for Grå stær.

Anmeldelse af hos Øjen- og Laserklinikken i Frederikssund, indsendt 29. september 2012


Tidspunkt for behandlingen:apr 2012
Behandling:Undersøgelse for Grå stær.
Behandler:René Duminski

Personlig beretning

Jeg blev henvist til øjenlæge af min optikker, efter en synsprøve, hvor optikkeren mente, at jeg muligvis havde Grå stær på venstre øje.

Jeg blev undersøgt meget grundigt, og lægen forklarede tydeligt, hvad der skete undervejs i undersøgelsen. Til sidst forklarede øjenlægen, at jeg ganske rigtigt havde begyndende Grå stær, men at den ikke var behandlingskrævende de næste fem år frem. Så fremt jeg følte gener, var jeg meget velkommen til at kontakte klinikken igen.

Jeg har nu ca. et halvt år efter undersøgelsen, endnu ikke nogen gener. Dette giver mig bestemt en vis tryghed for fremtiden.

Meget stor tryghed både under undersøgelsen og efter.

God og venlig modtagelse på klinikken. Alt var professionelt udført.

Både under selve undersøgelsen og nu et halvt år efter, sige at klinikken stadig er min øjenlæge. Specielt vil jeg fremføre, at lægen forklarede mig om undersøgelsen undervejs, og at jeg derfor ikke var fremmedgjort, men forstod det sygdomsbillede, som blev forklaret. Den tryghed dette har givet mig betyder alt for mit fremtidige valg af øjenlæge.

Min arbejdsplads var på daværende tidspunkt i Jægerspris, hvorfor det var passende at kontakte den lokale øjenlæge. Selv om jeg ikke længere arbejder i nærheden, har jeg ikke noget imod, at køre til Frederikssund, for at få undersøgt mine øjne.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onJernbanegade 42G, 3600 Frederikssund

Frederikssund

NULL, Jernbanegade 42G, 3600 Frederikssund,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.