Den 14. august 2013 var jeg inde hos N'age og blive behandlet med Liposonix på forlårene

Anmeldelse af hos N'age, indsendt 18. marts 2014


Tidspunkt for behandlingen:jan 2013
Behandling:Den 14. august 2013 var jeg inde hos N'age og blive behandlet med Liposonix på forlårene
Behandler:Nina Torres

Personlig beretning

Den 14. august 2013 var jeg inde hos N’age og blive behandlet med Liposonix på forlårene. Jeg har ikke store lår, men der sidder nogle fedtdepoter netop foran på lårene. Før behandlingen var jeg til en konsultation, hvor jeg fik at vide, at behandlingen ville kunne hjælpe. Jeg valgte at få 12 skud til en pris af 12.000 kr. Det er en rigtig dyr behandling, men jeg var sikker på, at det ville være pengene værd.
Det var det så desværre ikke. Det er nu mere end seks måneder siden, og der har ikke været nogen effekt.

Efter tre måneder var jeg til kontrol. Desværre hos en anden behandler, da hende, der havde udført behandlingen, var på barsel.

Jeg var lidt spændt, selvom jeg ikke selv kunne se nogen forandring på forlårene. Egentlig også for at høre, hvad den ansatte ville sige. Jeg skal nævne, at straks efter behandlingen den 14. august begyndte jeg at træne i fitnesscenter – muligvis inspireret af behandlingen. Før behandlingen trænede jeg yderst sjældent, men efter behandlingen begyndte jeg at træne ca. tre gange pr. uge. Det har selvfølgelig også kunnet ses på lårene – de er blevet mere stramme, dog synede forlårene ikke “anderledes”.

Jeg var så til kontrol efter tre måneder. Den ansatte til konsultationen målte 1 cm i forskel. Vi kiggede på billederne fra før og efter, og på de billeder taget forfra kunne man se en forskel – lårene var blevet smallere (dvs. mindre inderlår og mindre ridebukselår), mens billederne taget fra siden (de eneste billeder hvor man kan se størrelsen på forlårene) ikke viste nogen forskel.

Jeg gav tydeligt udtryk for, at jeg ikke syntes, at behandlingen havde haft nogen effekt, men konsultationen sluttede med, at den ansatte sagde “vi kan desvære ikke gøre mere”. Jeg kunne ikke lade være med at tænke “mere – jamen der er jo ikke gjort noget”.

Jeg sidder nu tilbage med følelsen af at have spildt 12.000 kr. Øv!!!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onKgs. Nytorv 24, 1050 København K
languagewww.nage.dk

København K

Kgs. Nytorv 24, 1050 København K,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.