Der bliver ikke gjort nok til at sikre, at patienten føler sig særbehandlet

Anmeldelse af hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 3. juni 2008


Tidspunkt for behandlingen:apr 2008
Behandling:Der bliver ikke gjort nok til at sikre, at patienten føler sig særbehandlet
Behandler:Peter Bjerring

Personlig beretning

Der bliver ikke gjort nok til at sikre, at patienten føler sig særbehandlet.

Behandleren har vejledt mig forkert og ikke brugt nok tid på at fortælle, hvilke konsekvenser der var i forhold til resultatet af behandlingen.

Det virkede som om, alt var skematiseret og planlagt fra behandlerens side. Bor i Kbh og tog toget 6-7 gange for at blive behandlet.

Resultatet af de indledende behandlinger før udstansningen af talgkirtlen gjorde bare problemet endnu mere synligt, men man blev ved med at insistere på, at der skulle yderligere behandlinger til.

Personalet i klinikken virker ikke service- mindet nok i forhold til, hvad man forventer på et privathospital, hvor man trods alt lægger en forholdsvis stor sum penge.

Det startede med, at jeg havde et hul i næsen, som desværre var forårsaget af en talgkirtel, som der på en eller anden måde var gået betændelse i flere år tilbage.

Havde været til flere behandlere, men alle sagde at jeg måtte leve med det, og at der ikke var særligt meget at gøre rent dermatologisk. Kunne dog ikke forstå, at der ikke var noget at gøre, så jeg blev ved med at lede og fandt frem til Professor Peter Bjerring, som skulle være én af de bedste dermatologer herhjemme. Fik en tid og tog til Vejle, hvor jeg konsulterede ham.

Udfaldet var, at man helt sikkert kunne forbedre udseendet på hullet. Vi blev enige om at prøve med indsprøjtninger, som kunne hæve bunden på arret (hullet). Han sprøjtede silikone i og bad mig vente i 1 måned, før jeg kunne komme tilbage. Sådan blev det ved 5 gange, og bunden løftede sig lidt, men udseendet blev grimmere.

Før i tiden kunne der samles talg og sved ned i hullet, så man praktisk taget ikke kunne se det. Nu var det meget mere blottet og synes af mere. Jeg konsulterede ham derefter over mailen, hvor han skrev, at man kunne skære talgkirtlen væk og sy hullet sammen, og så skulle det være dét. Så jeg endte med at tage til Vejle igen.

Han skar talgkirtlen ud, men sagde at vi skulle lade såret hele af sig selv, og så regnede han med, at det ville hele op til overfladen… det gjorde det bare ikke! Nu ser det meget værre ud, end det nogensinde har gjort, og jeg render rundt med hudfarvet plaster på næsen for at tildække hullet.

Det har kostet mig ca 10.000 kr samlet set med behandlinger og tog frem og tilbage, og har varet i over 1 år. Det er rent sagt en katastrofe. Jeg føler at jeg har har betalt for at blive arret – groft sagt. Nu er min behandling afsluttet hos ham, og jeg er blevet sendt videre til plastikirurgisk afdeling, hvor min fornemmelse er, at plastikkirurgen kan løfte sit ansvar.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.