Skulle have udsk

Anmeldelse af udskiftning af brystimplantater hos Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik, indsendt 27. oktober 2015


Tidspunkt for behandlingen:jan 2014
Behandling:Udskiftning af brystimplantater
Behandler:Flemming Lauridsen / Per Bjerregaard

Personlig beretning

Skulle have udsk. mine brystimplantater, da lægen kom til bryst 2 var det nye defekt og det gamle implantat kom ind igen, klinikken havde ikke backup imp. liggende. Lægen var der kun hver 14 dag og kunne ikke finde tid til at skifte implantatet så ejeren af klinikken foretog operationen efter 17 dage og lavede et opstrammet bryst med langt grimt ar hen over brystet og 3 cm højdeforskel på vorter. 3 operation læge 1. prøvede at rette brystet men det lykkedes ikke. Jeg opsøgte anden klinik før 4 operation, forelagde Deres vurdering til rettelse til Bjerregaards Klinik før opr. 4, så blev klinikken sure og efter en del brev skriveri, hvor jeg ikke kunne få klart svar på hvad de ville lave på det ene bryst frasagde jeg 4 operation. Jeg har idag 2 uens bryster,det ene hænger naturligt ned, det anden er totalt strammet op med langt skræmmende ar hen over brystet og 3 cm højdeforskel på vorterne.
Jeg har på intet tidspunkt tænkt på at 2 kirurger ikke former bryster ens, det er jo heller ikke min opgave men klinikken der skal sørge for jeg gik derfra med 2 ens bryster.
Klinikken lover ellers samme personlige kirurg under hele forløbet og vi stopper ikke forløbet før både du og vi er tilfredse.
Klinikken overholder ikke Deres tryghedspakke.og samme personlige kirurg under hele forløbet.
Jeg har iøvrigt stadigvæk tråde i det grimme ar og har været trykket på brystkassen efter de 3 operationer.
De burde skamme sig over måden de har skamferet mine ellers pæne bryster på…

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onGammel Hovedgade 14, st., 2970 Hørsholm

Hørsholm

Gammel Hovedgade 14, st., 2970 Hørsholm,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.