Jeg har fået lavet 2 implantater og mange kroner hos Bjarke Mulvad

Anmeldelse af tandkrone hos North Esthetics, indsendt 17. december 2019


Tidspunkt for behandlingen:feb 2018
Behandling:Tandkrone
Behandler:Bjarke Mulvad

Personlig beretning

Jeg har fået lavet 2 implantater og mange kroner hos Bjarke Mulvad, da jeg begyndte at
få problemmer med det arbejde der var lavet gennem årene, var det lige pludselig ikke til at få kontakt med Bjarke Mulvad hverken på mail eller via sms eller telefon, jeg forsøgte i 4 måneder, først da jeg truede med tandlægeforeningen lod Bjarke høre fra sig, men det fik jeg heller intet ud af, han skulle sende min og min kones journal,han skrev at han var ved at afhænde klinikken til anden side, hvilket jeg ikke tror på . Jeg har gennem årene henvist mange venner og familie, men der er der også mange dårlige historier, så vi har alle valgt at standse vores behandlinger hos Bjarke Mulvad.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.