Men ak, men ak, min telefon ringer 20min efter, det er ham jeg talte med for kort tid siden

Anmeldelse af tandkrone hos Godt Smil, indsendt 14. maj 2018


Tidspunkt for behandlingen:mar 2011
Behandling:Tandkrone
Behandler:Mona Michaelsen

Personlig beretning

På baggrund af nedenstående blev jeg stadig tilsyneladende nægtet en aftale hos godt smil i horsens igen da jeg blev henvist hertil af \\\”tandprotetikeren\\\” i horsens.

Jeg syntes det er forkasteligt at det ikke er tilladt at stille de mindste spørgsmålstegn uden at få behandligsforløbet afbrudt og sit navn bandlyst. Du skulle skamme dig [name].

Jeg skulle have lavet en større behandling og valgte at få et overslag hos godt smil (Horsens) frem for at tage til udlandet. Det hele virkede meget lovende og de virkede meget entusiastiske med at komme igang med arbejdet. Men da jeg skulle have lavet den første rodbehandling kan den kvindelige tandlæge ikke ordentligt få bedøvet en betændt tand. Efter at have stukket min mund til en nålepude får jeg at vide at hvis ikke bedøvelsen virker, er hun nødt til at sende mig hjem (MED regninger for bedøvelsen vel at mærke!)

Det finder jeg yderst mærkeligt og kontakter en af tandlægens overordnede for at høre hvorvidt det kunne have sin rigtighed. Han bekræfter og siger at hun faktisk er en af deres bedste tandlæger, og at der godt kan opstå sådanne komplikationer med betændte tænder. Det stoler jeg så på og er klar til at fortsætte behandlingen.

Men ak, men ak, min telefon ringer 20min efter, det er ham jeg talte med for kort tid siden. Han siger nu at de har valgt ikke at fortsætte min behandling og ikke ønsker mig som kunde. Han fortæller mig at tandlægen var blevet ked af det fordi jeg havde stillet spørgsmålstegn ved hendes arbejde, og mente derfor at Patient-Lægetilliden var brudt.

Nu begynder jeg først at undre mig alvorligt, fordi hvordan kan man blive ked af det? Det er jo ikke et personligt angreb, men jeg er ikke tandlæge, så hvad ved jeg. Jeg er jo nødt til så godt jeg kan at sikre mig at det arbejde jeg får udført er godt nok.

Jeg kommer så til den konklusion at de ganske enkelt ikke ønsker at have en kunde der godt vil være sikker på han får den korrekte behandling. Meget sandsynligvist fordi de havde lavet noget lort.

Og ganske rigtigt, de nåede (Angiveligvist) at få trukket en tand ud som min nuværende tandlæge så lige gjorde mig den tjeneste at fjerne den sidste stump af, som havde forårsaget en alvorlig infektion. Min nuværende tandlæge er iøvrigt helt forfærdet over min behandling hos godt smil, og siger med hensyn til de mange fejlagtige bedøvelser at det er rigtigt det kan være et problem, men så lægger man noget ned der dræber infektionen og nerven frem for bare at fylde munden op med bedøvelse.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onRoskildevej 37A, 5000 Odense

Odense

Roskildevej 37A, 5000 Odense,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.