Jeg skulle have 3 kroner og fik dem lavet over 2 konsultationer

Anmeldelse af tandkrone hos Godt Smil, indsendt 27. juli 2016


Tidspunkt for behandlingen:okt 2013
Behandling:Tandkrone
Behandler:Birgir Olafsson

Personlig beretning

Jeg skulle have 3 kroner og fik dem lavet over 2 konsultationer. De var alt for høje, så jeg måtte flere gange henvende mig for at få dem slebet ned. Jeg er afhængig af at sove med en bideskinne, så denne skulle også justeres så den passede til de nye kroner. Men i stedet for at slibe af fyldte tandlægen den op med plastik, hvilket gav smerter i kæberne og kronisk hovedpine. En tandlægevikar forsøgte at rense plastikken op af hulrummene men stoppede med at slibe da der var hul, men så kunne jeg i det mindste sove. Jeg forsøgte at give en klage til hende, men som hun sagde: ‘jeg er bare en lille killing hér’
Jeg er/var meget autoritetstro og havde fornemmelsen af, at tandlægen var partner i foretagendet, så det tog lang tid før jeg havde mod til at klage. Den tandlæge som jeg herefter fik hjælp til var venlig og kompetent.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onRoskildevej 37A, 5000 Odense

Odense

Roskildevej 37A, 5000 Odense,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.