Tandlægerne Enghave Plads

Det er simpelthen den flotteste krone, som jeg har fået lavet

Anmeldelse af tandkrone hos Tandlægerne Enghave Plads, indsendt 18. september 2010


Tidspunkt for behandlingen:sep 2010
Behandling:Tandkrone
Behandler:Søren Sehested

Personlig beretning

Der er en meget venlig og imødekommende atmosfære på klinikken og jeg oplevede et behandlinsforløb med minimal smerte og meget fine resultater.

Det er simpelthen den flotteste krone, som jeg har fået lavet. Den ligner fuldstændig en rigtig tand i opbygning, farvespil osv.

Jeg synes, jeg hele vejen igennem er blevet rigtig godt informeret om behandlingsforløb, priser osv.

Meget venlig og imødekommende atmosfære. Følte mig virkelig i trygge hænder og rigtig godt behandlet.

Kan virkelig varmt anbefale Søren Sehested fra Tandlægerne på Enghave Plads. Han giver en yderst grundig vurdering og behandling, som fuldt lever op til det lovede resultat. Hvis jeg igen skal have lavet noget med mine tænder, vil jeg bestemt vælge at gå til Søren igen.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onEnghave Plads 6, 1670 København V
languagetep6.dk

København V

Enghave Plads 6, 1670 København V,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.