Jeg har netop været med Dentatours til Budapest 14-9-2014

Anmeldelse af tandimplantat hos Eurodent, indsendt 10. juni 2015


Tidspunkt for behandlingen:sep 2014
Behandling:Tandimplantat
Behandler:navn komme sener

Personlig beretning

Jeg har netop været med Dentatours til Budapest 14-9-2014. Ankomsten, hotellet, afhentning og kørsel til og fra klinikken forløb uden problemer. Hotellet er fint service er i top og centralt beliggende. Ikke langt fra hotellet ligger klinikken.

Personalet er utrolige imødekommende og taler flydende tysk og engelsk. Klinikken er ren og alt meget hygiejnisk og alle meget imødekommende. Her modtog tandlægen mig, og der blev lavet et panorama røntgenbillede samt et 3D billede. Herefter havde jeg en detaljeret samtale med tandlægen der gav mig overblik over hvad der skulle laves. det tog ca. 2 timer.

Alt udmundede i et skriftligt overblik med priser og forventet antal dage/gange, samt en dvd af alle billeder, da der var lavet noget fusk ved en dansk tandlæge, som de mente jeg skulle klage over, når jeg kom hjem igen. Jeg sagde ja med det samme og kom i behandling med det samme (dagen efter ).

Dentatours har lige fra bestilling til afrejse holdt mig skriftligt informeret og sikret at alt var i orden. Da der opstod spørgsmål på rejsen ring jeg til Sune, og fik med det samme svar.
Alt i alt: trykt og godt. samt en service over alt forventning.

Ps. jeg fik med det samme alle mine behandlingstidspunkter for den kommende uge og det gjorde, at min kæreste og jeg også kunne se rigtig meget af Budapest, så det blev også til lidt ferie.

Hilsen
Peter Mauritzen
Tlf. 60 96 21 27

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  09:00 - 17:00
 • tirsdag
  09:00 - 17:00
 • onsdag
  09:00 - 17:00
 • torsdag
  09:00 - 17:00
 • fredag
  09:00 - 15:00
location_onBudapest, Budapest, Oslo, Vanløse

Budapest

Fö utca 52, Budapest 1011,

Budapest

Andrássy ut 45, Budapest 1011

Oslo

Akersgata 16, Oslo 0158

Vanløse

Herlufsholmvej 2, 2720 Vanløse,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.