Tandbehandling + delvis tandprotese

Anmeldelse af tandproteser hos Bangkok Hospital Phuket, indsendt 6. september 2010


Tidspunkt for behandlingen:jan 2010
Behandling:Tandproteser
Behandler:

Personlig beretning

Jeg havde ingen erfaring med det pågældende hospital, men jeg må sige at jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet.

De vidste at jeg havde tandlægeskræk, og de fortalte og spurgte til mig hele tiden, og efterfølgende har jeg ikke haft nogle gener.

Det har fungeret meget godt for mig. Om 3 år tager jeg derned igen og får det tjekket.

Undervejs i forløbet havde jeg kontakt til en dansk vejleder.

Det er nogle søde og rare mennesker på klinikken.

Det var altså en rigtig god oplevelse, og det at jeg blev hentet og kørt til og fra hotellet gratis, var en gestus der glædede mig meget.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_on2/1 Hongyok Utis Rd, Muang District, Phuket 83000, Thailand

Phuket

2/1 Hongyok Utis Rd, Muang District, Phuket 83000,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.