Stort brystløft med implantater, samt fedtsugning af hofter, mave og talje

Anmeldelse af fedtsugning hos Citadellkliniken, indsendt 1. november 2011


Tidspunkt for behandlingen:okt 2011
Behandling:Fedtsugning
Behandler:Jörg Bohn

Personlig beretning

Jeg har haft et helt perfekt forløb. De er alle vildt professionelle, dygtige og flinke. Har overhovedet intet negativt at sige. Kan kun på det varmeste anbefale Citadellkliniken :)

Jörg var meget ærlig, og gjorde det klart at et stort løft ville være nødvændigt for at jeg kunne få det ønskede resultat. Han forstod meget hurtigt præcist hvordan jeg ville have det skulle se ud, og det er præcis hvad han har givet mig. Så jeg er fuldt ud tilfreds.
Og udover at være ekstremt kompetent og professionel, så er han også helt vildt sød og rar :)

Der har ikke været nogen spørgsmål der var ubesvaret. Da jeg en uge før operationen pludselig blev i tvivl om størrelsen, kunne jeg bare komme forbi klinikken og prøve implantater, og Jörg var meget tålmodig og svarede på alle spørgsmål. Han er ligeledes let tilgængelig pr. mail, og man får hans private nummer efter operationen, så man kan få fat på ham dag og nat, hvis der skulle opstå problemer.

Ja, føler lidt jeg gentager mig selv, men serviceniveauet har bestemt været helt i top. Det var et luksus ophold jeg fik på klinikken, med dejlig mad, skøn udsigt, eget værelse med fladskærm og danske kanaler, samt utrolig søde sygeplejersker der kom springende med morfin når man ringede med klokken :) De var også gode til at sørge for min kæreste, der hverken kom til at sulte eller tørste mens han var der.

Jörg gjorde også meget mere end jeg betalte for. Udover han på operationsdagen besluttede sig for at fedtsuge min mavedelle også (selvom jeg ikke havde betalt for det) fjernede han også to store modermærker jeg havde, samt han ordnede et grimt et jeg havde på maven. Og så får man masser af deres specielle bh”er og ekstra “fedtsugningsdragt” med hjem. Og man kan komme forbi og få tjekket om alt er i orden lige så tit man vil. Eneste minus er at det er voldsomt dyr at køre over øresundsbroen :)

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  08:00 - 17:00
 • tirsdag
  08:00 - 17:00
 • onsdag
  08:00 - 17:00
 • torsdag
  09:00 - 16:00
 • fredag
  09:00 - 15:00
location_onLandskrona, Malmø

Landskrona

Selma Lagerlöfsv. 55, Landskrona 261 31,

Malmø

Stortorget 13, Malmø 211 22,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.