Kirurgen gav mig meget urealistiske forventninger til operationens resultat

Anmeldelse af hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 29. maj 2006


Tidspunkt for behandlingen:jun 2003
Behandling:Kirurgen gav mig meget urealistiske forventninger til operationens resultat
Behandler:Erik Løntoft

Personlig beretning

Kirurgen gav mig meget urealistiske forventninger til operationens resultat. Operationen gik ud på at reducere øreflippen og jeg fik ordret at vide, at det kun var “dem der kender mig rigtig godt” som ville kunne se arrene efter operationen. Ved første operation blev højre øre dog ikke syet sammen på en pæn måde, da der var en ”knob” for neden på øret. Året efter blev det forsøgt korrigeret, men her blev højre og venstre øre ikke opereret ens, da der blev skåret mere af ved højre øre og arrene blev nu tydeligere. Laseroperationer på hospitalets regning der skulle hjælpe på arrene, hjalp ikke. Røde ar efter operationen er stadig meget tydelige i dag og det er for mig ufatteligt hvordan det kan blive betegnet som en kosmetisk operation, da jeg i stedet for store øreflipper nu bare har fået et par lidt mindre men meget arrede og røde øreflipper, som jeg forgæves må forsøge at dække til med creme hver dag. Jeg kan ikke forestille mig nogen som ville finde denne operation acceptabel. Så tak hr. Løntoft, for at have gjort mit liv væsentligt mere bøvlet og trist og samtidig kræve en god sjat penge for det.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.