Re-operation af brystreduktion

Anmeldelse af brystreduktion hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 23. juni 2005


Tidspunkt for behandlingen:jun 2005
Behandling:Brystreduktion
Behandler:Erik Løntoft

Personlig beretning

Jeg fik en re-operation efter en brystreducering i august 2004, hvor der ikke blev fjernet tilstrækkeligt af barmen. Både første og anden operation blev foretaget på Mølholm i Vejle af plastikkirurg, Erik Løntoft.
Efter re-operationen er jeg nu fuldt ud tilfreds med resultatet – det var mig selv der stadig ønskede dem mindre (var efter 1 operation en D skål) Jeg havde tidligere haft en 70G og ville så gerne have en C skål – derfor re-operationen. Den foregik i lokalbedøvelse hvor den første operation var i fuld narkose. Lokalbedøvelsen var jeg ikke begejstret for, jeg var nervøs og dette påvirkede mig psykisk så jeg efter operationen blev dårlig.
Jeg fik med det samme en plads på en stue – selvom planen var jeg skulle have været taget direkte hjem.

Jeg har ikke andet end rosende ord til Mølholm og ikke mindst Erik Løntoft og teamet under operationen samt resten af Mølholms personale.

Man føler sig virkelig godt tilpas, i trygge rammer og man får en utrolig varm velkomst.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.