Resultatet er langt bedre end jeg havde turde håbe på

Anmeldelse af opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik) hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt 12. november 2018


Tidspunkt for behandlingen:aug 2018
Behandling:Opstramning af løs hud på maven (abdominalplastik / maveplastik)
Behandler:Ole momsen

Personlig beretning

Samtlige personer, som jeg har været i kontakt med på klinikken gennem hele forløbet har været enormt søde, hjælpsomme og professionelle.

Resultatet er langt bedre end jeg havde turde håbe på. Efter 4 graviditeter og kejsersnit havde jeg lidt opgivet en flot stram mave igen, men den er virkelig blevet flot og vildt flad.

Intet var på noget tidspunkt overladt til tilfældighederne, jeg fik en udførlig liste over forløbet, og har hele vejen igennem været forbedret på hvad der skulle eller kunne ske, hvortil det kan konkluderes, at jeg ikke har oplevet noget, som jeg ikke var fuldstændigt forbedret på.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.