Anmeldelse af Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg hos Dan Clinic, indsendt 6. maj 2019

Anmeldelse af øjenlågsoperation af øvre øjenlåg hos Dan Clinic, indsendt 6. maj 2019


Tidspunkt for behandlingen:mar 2019
Behandling:Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg
Behandler:Jan Sæther

Personlig beretning

Fik ud over fjernelse af tunge øjenlåg også fedsugning af nedre øjenlåg og eget fedt lagt ved den skarpe kant i øjenhulen. Det jeg især vil fremhæve er den særdeles gode service og omsorg jeg har mødt og stadig møder i forbindelse med at mit venstre øje driller efter kraftig hævelse af nedre øjenlåg. Set i lyset af min alder (66år) er jeg ikke overrasket over der kan opstå komplikationer, som i mit tilfælde er, at nedre øjenlåg ikke vil slutte tæt til øjeæblet igen. Jeg blev fulgt tæt og ret hurtigt fik jeg tilbudt at få strammet nedre øjenlåg op ved at sætte en tråd fast i knoglehinden. Jeg bøvler stadig med det ene øje, men kan i dag spore en lille fremgang ved flittig brug af plaster til at holde huden på plads, men ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg vil blive hjulpet, hvis det viser sig nødvendigt.

Hilsen Jeanne

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBispelundvej 68, 8330 Beder

Beder

Bispelundvej 68, 8330 Beder,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.