Jeg havde i lang tid gået med overvejelser omkring at få fortaget mig en næsekorrektion/operation

Anmeldelse af næseoperation / næsekorrektion hos Rhinoklinikken, indsendt 8. maj 2019


Tidspunkt for behandlingen:jan 2019
Behandling:Næseoperation / næsekorrektion
Behandler:Henrik Bredahl Sørensen

Personlig beretning

Jeg havde i lang tid gået med overvejelser omkring at få fortaget mig en næsekorrektion/operation. Jeg undersøgte flere forskellige klinikker både i Danmark og i udlandet for at finde ud af hvilken én, der tiltalte mig mest, samt jeg kunne føle mig tryggest ved.
Da jeg stødte på Rhinoklinikken, lavede jeg såvel også min research af dem.
Jeg bookede en tid til en konsultation og blev taget rigtig godt imod ved ankomst, og min behandler/kirurg var Henrik Bredahl Sørensen. Jeg kom til samtale og jeg blev undersøgt, hvortil jeg blev spurgt ind til hvad mine ønsker var. Jeg følte at Henrik gjorde sig umage i at lytte til mine ønsker og behov, hvor jeg dertil fik en god feedback på hvad der var realistisk og muligt at udføre ud fra det. Jeg blev også gjort opmærksom på at jeg altid var velkommen til at ringe eller komme forbi klinikken hvis jeg havde yderligere spørgsmål eller bekymringer om det mindste.
På operationsdagen var jeg meget spændt. Jeg blev taget godt imod af en sød operationssygeplejerske hvor jeg fik uddelt tøj og fik en pædagogisk vejledning omkring forløbet, hvilket lettede en del på spændingen. Jeg fik en snak med Henrik og vi fik gennemgået hvad der skulle ske, så der ikke opstod misforståelser og jeg kunne være tryg situationen.

Efter operationen var jeg i meget trygge hænder og der var hele tiden én til at være der for mig, indtil jeg var på benene igen.
Selve operationen og forløbet efter, foregik smertefrit og uden problemer. Jeg fik udleveret smertestillende medicin, som jeg havde fået skemalagt, så jeg var smertedækket hele tiden.

Jeg har været yderst tilfreds med resultatet af min næse som levede op til det sagte, af Henrik. Derudover personalet hos Rhinoklinikken. Du vil møde nogle omsorgsfulde medarbejdere med en høj professionalisme, inden for specialet.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  10:00 - 19:00
 • tirsdag
  10:00 - 19:00
 • onsdag
  10:00 - 19:00
 • torsdag
  10:00 - 14:00
 • fredag
  10:00 - 14:00
location_onBülowsvej 5C, 1870 Frederiksberg C

Frederiksberg C

Bülowsvej 5C, 1870 Frederiksberg C,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.