Jeg er bare så glad for, at jeg tog til Istanbul og lod Dr Özge Ergün operere min næse

Anmeldelse af næseoperation / næsekorrektion hos Dr. Özge Ergün Clinic, indsendt 11. oktober 2018


Tidspunkt for behandlingen:sep 2018
Behandling:Næseoperation / næsekorrektion
Behandler:Dr Özge Ergün

Personlig beretning

Jeg er bare så glad for, at jeg tog til Istanbul og lod Dr Özge Ergün operere min næse. Jeg er virkelig glad for resultatet. Derudover var opholdet en utrolig god oplevelse, hvor der blev taget hånd om en fra det øjeblik, man stod i Lufthavnen i Istanbul, til man blev afleveret af chaufføren i lufthavnen ved hjemrejsen. Der var hjælpsomhed, professionalisme og stor venlighed over hele spektret. Stor tak til Dr Özge Ergün, hans personale, hospitalet, hotellet, koordinator Taner og chauffør Abbas, jordens rareste og mest servicemindede menneske, og ikke mindst til MyLooks og medarbejder Tanja Persson, der som arrangør gjorde det hele til virkelighed.

Der var i mit tilfælde tale om en reoperation, idet jeg var blevet opereret 15 år tidligere af en dansk læge efter et brud. Der var ved den lejlighed bl.a. fjernet et stykke af næsebenet, som ikke kunne erstattes, og det var virkelig ikke pænt, men Dr Özge Ergün lovede, at han kunne hjælpe mig, og det løfte har han i den grad holdt. Selvom det kun er en måned siden, jeg blev opereret, kan jeg allerede se, hvor harmonisk og virkelig pæn næsen fremstår, og jeg er meget glad for resultatet allerede nu. Dr Özge Ergün er simpelthen en fremragende kirurg!

Tusind tak.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
Vis telefontider
 • mandag
  14:00 - 19:00
 • tirsdag
  14:00 - 19:00
 • onsdag
  14:00 - 19:00
 • torsdag
  14:00 - 19:00
location_onIstanbul, København K

Istanbul

Fulya Teras, C1-67, Hakki Yeten Cad. No:11, Fulya, Istanbul 34365,

København K

Langebrogade 5, 1411 København K,
Premiumsponsorer
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.