Medarbejderne derude er alle så søde. Jeg blev på operationsdagen taget godt imod

Anmeldelse af næseoperation / næsekorrektion hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt 10. maj 2018


Tidspunkt for behandlingen:jan 2018
Behandling:Næseoperation / næsekorrektion
Behandler:Ole Momsen

Personlig beretning

Medarbejderne derude er alle så søde. Jeg blev på operationsdagen taget godt imod. Dernæst var sygeplejesken der skulle finde tøj til mig, gennemgå hvad der skulle ske under operationen mv. Var så sød. Hun fulgte mig ned på operationsstuen, og beroligede mig, da nervøsiteten meldte sig ved mig. Inde på operationsstuen var operationssygeplejsken og Ole fantastiske. Der var hele tiden kommunikation omkring, hvad der skulle ske og foregik. Jeg var vågen under hele operationen, så det var rart at jeg følte mig tryg. Derudover var stemningen generelt god, da der blev sat Thomas Helmig på også. Efter operation blev jeg kørt ned på stuen af samme sygeplejeske, der fulgte mig til operationen. Hun stod klar med is og saftevand til mig, og var så sød. Dagen efter ringede de derude fra og sørgede for at finde ud af, hvordan jeg havde det.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.