Bodyshape-Esbjerg

Det er nogle rolige og rare omgivelser og personale

Anmeldelse af laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF hos Bodyshape-Esbjerg, indsendt 31. maj 2017


Tidspunkt for behandlingen:maj 2017
Behandling:Laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF
Behandler:ElseMary

Personlig beretning

Alt fra forbehandling og tiden efter behandlingen: kontakten med behandler i forhold til hvordan det gik og udviklede sig samt kontroller, har været yderst betryggende og professionelt!

Det er nogle rolige og rare omgivelser og personale. Lige fra forundersøgelse til efterkontroller har det været muligt, at kontakte behandleren og jeg blev kontaktet angående hvordan det gik på både 1. 2. og 3. dagen.

Smilende og nemme at komme i kontakt med – også pr telefon.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_on,

, ,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.