Jeg har klaget til DermoCosmetic, som senere tog en kontrolbehandling med mig

Anmeldelse af laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF hos DermoCosmetic, indsendt 21. november 2015


Tidspunkt for behandlingen:nov 2014
Behandling:Laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF
Behandler:Mia Langberg Rasmussen

Personlig beretning

Jeg er en mand, som blev behandlet af DermoCosmetic i november 2014, hvor jeg blev behandlet mod uønsket hårvækst på den øvre kind (over skægshøjde). Jeg blev behandlet af sygeplejrsken, Mia Langberg Rasmussen, som med IPL-laseren har ramt mig forkerte steder i ansigtet, hvorved laseren har berørt og beskadiget mit skæg på højre side af kinden. Dette har således resulteret i assymetriske skæglinjer.

Jeg har klaget til DermoCosmetic, som senere tog en kontrolbehandling med mig. Her blev jeg konsulteret med klinikchefen, Rie, som kunne se det ulykkelige resultat af behandlingen. Rie lovede mig derefter, at hårrene ville komme tilbage efter noget tid, hvilket jeg desværre kom til at tro på.

Der er nu gået 1 år efter behandlingen, og skaden er ikke blevet bedre, og jeg mangler stadigvæk hårsække. Mit ansigtshår er stadigvæk assymetrisk, og nu vil DermoCosmetic ikke have noget med mig at gøre.

Jeg kom til DermoCosmetic for at blive behandlet for et kosmetisk problem. Resultatet af behandlingen er nu, at jeg har fået et meget større kosmetisk problem, som formentlig er permanent, og som påvirker mig meget psykisk.

Jeg har klaget til Patientombuddet og Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onGeels Plads 20, 3. sal, 2830 Virum

Virum

Geels Plads 20, 3. sal, 2830 Virum,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.