Laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF

Anmeldelse af laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF hos Dr. Esmanns Klinik, indsendt 1. april 2015


Tidspunkt for behandlingen:feb 2013
Behandling:Laserbehandling - Hudfornyelse med laser/IPL/RF
Behandler:Jørgen Esmann

Personlig beretning

Jeg har været på klinikken til fractional laser, UL therapi og skin tightening. De første par gange var tilfredsstillende, med nogen effekt. Men de sidste gange synes jeg at det har virket som en pengemaskine, behandlingerne er meget dyre i forhold til markedet, og jeg synes ikke at der på klinikken vises faglig interesse i at gøre en forskel inden for specialet eller for kunden. Der er meget lidt information, de sidste gange ingen opfølgning efter behandling.

Både konen og lægen er meget korte for hovedet, uvenlige og virker arrogante.

En gang kom jeg 5 minutter for sent pga. trafikprop, jeg prøvede at ringe for at sige at jeg var lidt forsinket, men så havde de låst døren, og jeg måtte køre hjem igen.

Det undrer mig meget at man tager en lægeuddannelse og ikke virker til at interessere sig for specialet eller mennesker. Når patienter går på en klinik som denne, kommer de som regel med et personligt problem, som de er meget blufærdig omkring, derfor kræves empati.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onTingskiftevej 3, 2900 Hellerup
languagewww.lkk.dk

Hellerup

Tingskiftevej 3, 2900 Hellerup,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.