Øjen- og Laserklinikken i Frederikssund

Kontrol i forbindelse med sukkersyge

Anmeldelse af hos Øjen- og Laserklinikken i Frederikssund, indsendt 6. juli 2012


Tidspunkt for behandlingen:jan 2012
Behandling:Kontrol i forbindelse med sukkersyge
Behandler:Rene Duminski

Personlig beretning

Uintereseret i sine kunder, har ikke (som øjenlæge) øjenkontakt på noget tidspunkt af konsultationen, det virker som om det kun drejer sig om at få skrevet en regning.

Information til patienten indgår ikke i Renes koncept.

Sekretæren mente det var vigtigere at vaske gulve og ordne noget papirarbejde inden hun kunne afse tid til at tage imod mig.

Generelt et meget dårligt indtryk af klinikken. Jeg fik ingen eller meget lidt information. Da jeg ankom prioriterede sekretæren noget papirarbejde der efterfølgende blev sat i mapper inden hun henvendte sig til mig. Det kunne accepteres såfremt det kunne afsluttes indenfor rimelig tid, men jeg fik lov at stå uden hun så op på mig eller på anden måde indikerede at hun havde observeret at jeg var kommet, i hvad der føltes som en evighed.

Inde hos Rene (Øjenlægen) foregår det alt for "maskinagtigt". Når han talte til mig skete det med ryggen til, og da jeg spurgte om jeg kunne miste synet svarede han så godt som ikke.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onJernbanegade 42G, 3600 Frederikssund

Frederikssund

NULL, Jernbanegade 42G, 3600 Frederikssund,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.