Hele forløbet startede med, at jeg opdagede, at min underkæbe er underudviklet

Anmeldelse af kæbeimplantat hos AROS Privathospital A/S - Plastikkirurgisk Center, indsendt 3. oktober 2018


Tidspunkt for behandlingen:jun 2018
Behandling:Kæbeimplantat
Behandler:Ole Momsen og John Jensen

Personlig beretning

Hele forløbet startede med, at jeg opdagede, at min underkæbe er underudviklet. Hvis ikke ens underlæbe flugter med ens hage, betyder dette typisk, at ens hage er lidt underudviklet, hvilket kan have en ret negativ effekt på ens ansigt. Udover dette er en smal kæbe med udefinerede “åbne” vinkler ligeledes et uattraktivt træk.
Jeg besluttede mig derfor for at gøre noget ved det og kontaktede Aros Privathospital, da de var de eneste, der på en betryggende måde kunne indsætte hage- og kæbeimplantater. Implantaterne blev specielt tilpasset min undekæbe ved hjælp af CT-skanninger og computernteknologi. Jeg fik derfor et rigtig godt resultat, og jeg havde bogstavlig talt ingen smerter efter operationen. Jeg var lidt øm i højre side, når jeg tyggede, men det var også det.
Min omgangskreds lagde straks mærke til, at jeg nu så “godt ud”, men tilskrev det ny frisure eller, at jeg havde barberet mig. Man skal derfor ikke frygte, at folk kan “se”, at man er blevet opereret.

Hvis man vil have lavet denne type operation, kan jeg kun anbefale Aros Privathospital.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onSkejbyparken 154, 8200 Århus N

Århus N

NULL, Skejbyparken 154, 8200 Århus N,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.