Hudfornyelse med CO2-laser

Anmeldelse af hudfornyelse med kirurgisk laser hos Privathospitalet Mølholm, indsendt 16. marts 2009


Tidspunkt for behandlingen:maj 2003
Behandling:Hudfornyelse med kirurgisk laser
Behandler:Peter Bjerring

Personlig beretning

Jeg bor i Sydfrankrig på det tidspunkt, hvor jeg beslutter at få noget gjort ved min ansigtshud, der virker “kreppet” og “usund”. Jeg er hjemme på en 3 mdr. ferie og har aftalt et møde på Mølholm for at få vurderet, hvad der evt. kan gøres.

Mit første møde den 5/5-2003 er med en dygtig og yderst kompetent, venlig og behagelig sygeplejerske Else Marie Lissau. Hun gav en fuldstændig klar og forståelig information om hele behandlingsforløbet, jeg vidste helt klart hvad jeg gik ind til og følte mig tryg. Får skriftlig materiale med hjem, så jeg kan stille relevante spørgsmål når jeg skal tale med lægen ved næste møde.

Næste møde den 26/5-2003 er med Professor Peter Bjerring, der skal foretage behandlingen. Han konstaterer, at der er forstadier til hudcancer og informerer mig om behandlingens forløb, om efterbehandlingen, om mulige bivirkninger, herunder specielt infektion og mulighed for pigmentforandringer, såvel tidsbegrænsede som permanente. Informeres om den generelle
anæstesi,om faste og om forebyggende antibiotika behandling. Jeg føler mig virkelig “godt klædt på” til behandlingen. Jeg er fuldstændig tryg efter mødet med Peter Bjerring der meget venligt og kompetent har informeret min mand og mig om hele forløbet.

Den 30/5-2003 får jeg foretaget C02-laser skinresurfacing af hele ansigtet. Atmosfæren var hyggelig, venlig og jeg var fuldstændig tryg, selvom jeg vidste, at de næste 3 dage ikke ville blive så rare, men jeg vidste også, at jeg eller min mand måtte ringe til hospitalet når som helst, hvis vi var det mindste utrygge ved forløbet. Resultatet af behandlingen var forbløffende perfekt og svarede nøje til den information jeg havde fået. Huden i mit ansigt blev rynkefrit og med et friskt udseende og det er det stadig i dag efter 6 år. Væk er forstadierne til hudkræft, væk er “solrynkerne”.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onBrummersvej 1, 7100 Vejle

Vejle

NULL, Brummersvej 1, 7100 Vejle,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.