Et meget sødt og imødekommende personale

Anmeldelse af hageimplantat hos Hovedstadens Plastikkirurgi, indsendt 24. februar 2010


Tidspunkt for behandlingen:nov 2009
Behandling:Hageimplantat
Behandler:Hans Henrik Steenfos

Personlig beretning

Et meget sødt og imødekommende personale. Der var god tid ved konsultationerne til at få besvaret alle spørgsmål og blive vejledt til, hvilken operation, der ville give det ønskede resultat.

Jeg blev ikke stillet noget i udsigt, som operationen ikke kunne opfylde. Jeg fik god vejledning om, hvilke reslutater forskellige operationer ville kunne give. Jeg blev fremvist forskellige størrelser af hageimplantater og fik derved forklaret, hvilken størrelse, der passede til mig, for at mit udseende ikke ville komme til at se unaturligt ud efter operationen. Klinikken sikrede sig også, at jeg ikke havde en urealistik ide om, at dette fuldstændigt ville ændre mit liv til det bedre.

Fordi der er så meget tid ved konsultationerne kan man få besvaret alle spørgsmål, også dem der kan virke lidt skøre – ingen spørgsmål var for dumme og alt blev besvaret seriøst og professionelt.

Jeg blev sat godt ind i, hvordan indgrebet skulle udføres og hvilke ricisi, der var forbundet meget operationen. Jeg fik god betænkningstid efter konsultationerne inden jeg endeligt skulle beslutte mig for operationen, så jeg ikke kom til at føle mig presset ud i noget, jeg egentlig ikke ville. Jeg kunne altid ringe eller komme op på klinikken, hvis jeg var nervøs eller der dukkede nye spørgsmål op.

Jeg havde i mange år været ked af min vigende hage, og at jeg ofte fik dobbelhage, så meget at jeg prøvede at undgå, at folk så mig i profil.

Efter et par konsultationer fik jeg indopereret et hageimplantat. Operationen foregik i lokalbedøvelse. Jeg blev skåret op indefra munden for at undgå nogle synlige ar. Efter operationen skulle jeg selvøfligelig tage smertestillende men også pincilin for at undgå infektioner, sove med hovedet højt i 7 dage og spise flydende kost i en uge. (Må jeg anbefale youghurt og ikke smoothies, da dette ikke fylder maven ordenligt, og derfor kan føre til opkastninger sammen med de mange stærke piller.)
Efter blot to dage kunne jeg faktisk undvære de smertestillende piller om dagen.

Det er meget vigtigt, at man holder sig i ro, selvom det kan være svært efter så mange dage i sengen, men det lærte jeg af bitter erfaring, da mine sting sprang op efter en uges tid. Dette øger risikoen for infektioner, da kirurgen ikke kan gå ind og sy såret sammen igen, da det vil rive det hele op igen. Jeg blev plastret god til på hagen for at holde såret inde i munden presset sammen og heldigvis groede det sammen.

Jeg havde taget en uges fri fra arbejde, men hvis man har et bare lidt fysisk arbejde, vil jeg anbefale, at man holder lidt længere fri. Jeg selv arbejder i en børnehave, og det var ikke smart at vende tilbage efter kun en uge.
Selvom smerten har fortaget sig helt og såret heler fint, så skal man være forberedt på, at der går en måned (måske lidt mere) før bevægeligheden i munden er helt tilbage. Det kan f.eks. være svært at hive mundvigen helt ned, men det er ikke noget, der er synligt for andre.

I dag er min hage hårdere end andres, og jeg kan ikke hvile hovedet på hagen i længere tid, fordi implantatet er blødere end knogle. Derudover er det kun aret inde i min mund, der afslører, at jeg har fået foretaget en skønhedoperation, alle muskler og nerver virker præcis som før operationen.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
Kontaktoplysninger
location_onVesterbrogade 10, 5. sal, 1620 København V

København V

Vesterbrogade 10, 5. sal, 1620 København V,
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.