Jeg er utrolig glad for mit resultat ved Hussain

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 4. april 2018


Tidspunkt for behandlingen:apr 2017
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Mazhar Hussain

Personlig beretning

Jeg er utrolig glad for mit resultat ved Hussain,jeg havde dukke hår tilbage fra et tidligere transplant og var skeptisk for at prøve igen ,jeg var på hårklinikken i københavn ,men det er alt for dyrt ,,og fandt så hussain , og fik virkelig min hårgrænse tilbage som er utroligt dejligt for selvværdet Hussain er utrolig dygtig og ved hvad han laver ,han retter mange mislykkede operationer fra andre Kiruger ,især Dukkehår fra 80ernes hårtransplantioner ,fortiden er fuldstændig slettet af de store graft og ar..Hussain er meget opmærksom på om man har det godt under hele forløbet , og benytter de nyeste teknikker ,og har meget erfaring ,Jeg er utrolig glad for jeg valgte Hussain.og min nye Hårgrænse .Tak for det.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.