Men jeg har simpelthen så mange positive ting at sige om Dr

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 28. juli 2016


Tidspunkt for behandlingen:jul 2015
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Hussain

Personlig beretning

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser online, og slet ikke når det omhandler en så privat sag som en hårtransplantation.

Men jeg har simpelthen så mange positive ting at sige om Dr. Hussain at jeg synes han fortjener en anmeldelse af forløbet som jeg var igennem tilbage i sommeren 2015.

Jeg valgte at blive opereret på klinikken i Oslo da det gjorde at jeg kun skulle hive to dage ud af kalenderen for at flyve frem og tilbage med udrejse fra København

Forud for operationen havde jeg mailet frem og tilbage om hvad jeg havde af forventninger, og fået fortalt hvad der kunne lade sig gøre. Samtidig passede det med at Hussain som var i Danmark i et par dage, og jeg slog derfor et smut forbi hans praksis på Frederiksberg til en live-konsultation.

Selve operationen i Oslo gik nemt og smertefrit og forløb over to dage.

I tiden efter operationen kom der løbende spørgsmål som jeg mailede med Hussain omkring, og han var altid hurtig på tasterne og klar med et svar.

Jeg var været meget tilfreds med forløbet og resultatet er over alt forventning. Selv min frisør som var meget skepsis inden min operation har “overgivet sig” og sagt at han ikke troede det var muligt at lave et så godt stykke arbejde, og at det ser helt naturligt ud. – super fedt!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.