Hårtransplantation, FUE-teknik (FOX etc.)

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 18. marts 2014


Tidspunkt for behandlingen:okt 2013
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Mazhar Hussain

Personlig beretning

Jeg havde et ønske om mere hår, så jeg kontaktede My Hair Clinick for hjælp, var efterfølgende til konsultation i København. Besluttede mig for at prøve en hårtransplantation i Islamabad, var dog til at starte med lidt bekymret ved at skulle rejse til Islamabad, mht. Sikkerheden det viste sig dog at være ubegrundet!!. Satte mig på flyet efter stor hjælp med råd og vejledning af Lægen, i lufthavnen i Islamabad blev jeg hentet helt ude ved flyet af klinikkens hjælper og blev kørt på klinikken.

På klinikken blev jeg modtaget af Lægen som skulle udføre indgrebet, vi konverserer lidt om rejsen derned, og om hvad planen var, blev indloger på bed’n breakfest, fik derefter lidt mad og kunne derefter slappe af resten af dagen.

Dagen efter var der operation, alt gik efter planen i rolige omgivelser, med meget kompetent personale, med høj service undervejs.
Dagen efter operationen var der hjemrejse, blev leveret i lufthavnen af chaufføren, havde fået penge af klinikken så jeg kunne slappe af i VIP loungen inden afrejsen hjem.

Ps. Har nu været afsted 2 gange og med samme oplevelse begge gange.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.