Hårtransplantation (FUE-teknik)

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 20. februar 2008


Tidspunkt for behandlingen:okt 2006
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Mohammad Hussain

Personlig beretning

Klinikken i Norge er ganske ydmyg, ikke noget fancy faciliteter el. udstyr. Dog var der det mest elementære. Nok til at skabe den fornødne tryghed og en god atmosfære. Behandlingsforløbet var super. Afhængig af hvor meget information man ønsker vil Dr. Hussain informere dig. Dette kommer helt automatisk, da Hussain har en fin situationsfornemmelse. Selve operationen går hurtigt da man kan supplere samtalen med DVD film.

Resultatet er meget tilfredsstillende målt mod de forventninger, jeg havde. Rådgivningen af Hussain bidrog til jeg havde et realistisk billede af hvad jeg ville kunne forvente. Lad mig sige det sådanne – jeg blev i hvert fald ikke skuffet, da resultatet er blevet mindst lige så godt som forventet.

Jeg blev opereret på klinikken i Norge. Logi faciliteterne jeg har valgt (overnatning tæt på klinikken – hos privat) er dog ikke videre tiltagende. Overvejer pt. meget kraftigt ny operation sommer 08. – Bliver dette i Norge, vil jeg definitivt vælge et andet logi-alternativ.

På intet tidspunkt i mine overvejelser fra før min første transplantation til mine overvejelser omkring den næste, har jeg følt mig presset på-solgt mig noget. Vejledningen og dialogen har gennem hele forløbet været meget professionel og sober.

Jeg har kun de varmest anbefalinger til My Hair Clinic. Jeg er meget glad for at have stiftet bekendskab med klinikken, når man hører de skræk scenarier andre har været ude for i forbindelse med deres hårtransplantationer.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.