Anmeldelse af Hårtransplantation, FUE-teknik hos My Hair Clinic, indsendt 7. marts 2006

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 7. marts 2006


Tidspunkt for behandlingen:feb 2006
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Mohammad Mazhar Hussain

Personlig beretning

Jeg var meget usikker da jeg skulle vælge My Hair Clinic så jeg lavede et grundigt research omkring Dr. Mohammad Mazhar Hussain. Jeg kunne læse på hans hjemmeside omkring hans udannelser og fandt ud af på http://www.hairsite.com/newsletter/nov2004.htm at han havde på kursus hos Dr. Jones, som er en af de førende FUE kliniker i verden. Det gjorde at jeg tog chancen og tog kontakt til My Hair Clinic. Efter jeg havde kontaktet Dr. Mohammad Mazhar Hussain fik jeg en konsultations-tid med ham så han kunne chekke mig ordenligt ud. Efter konsultation fik jeg en tid i Norge til behandling/operation. Operation var meget professionel og det sociale var helt i top. Jeg er meget glad for jeg valgte Myhairclinic og er rigtig glad for mit resultat ind til vidre. Jeg følte virkelig jeg var i gode hænder. Der blev ikke lagt finger imellem noget som helst. God info fra A til Z.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.