Hårtransplantation, FUE 2000 grafts

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 15. marts 2006


Tidspunkt for behandlingen:mar 2006
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Mohammad Mazhar Hussain

Personlig beretning

Jeg har netop fået lavet en hårtransplantation ved brug af FUE metoden. Jeg fik transplanteret 2.000 grafts i weekenden 10-12 marts i Norge. Det er naturligvis for tidligt at vurdere på resultatet, men ikke på selve forløbet af transplantationen.
Jeg har engang tidligere, da jeg var ca. 30 år, fået lavet en transplantation på klinikken i Kolding.
Ved ikke hvad den hedder i fagsproget, men det var af den type hvor man tager mindre runde stykker hud fra nakken og transplanterer det op på modtagerområdet. På grund af mit hårtab og min nuværende alder på 43 år, kom disse transplanterede stykker hud til at ligne ”dukkehår” altså unaturligt pletvis hårvækst på et nogenlunde bart område. Donorområdet fra min tidligere transplantation, kan godt ses når håret er klippet ekstremt kort.
Mit valgt faldt på Dr. Hussain, fordi han tilbyder gratis konsultation i Danmark, svarer hurtigt og præcist på forespørgsler på mail og i det hele taget har en ganske fornuftig holdning til marketingsetik. Derudover er hans priser ganske rimelige. Han tilbyder opfølgning efter operationen både på mail og per telefon.
Han tilbyder som hovedregel ikke transplantation til helt unge mennesker og vil ikke bruge manipulerede billeder på sin hjemmeside.
Under min hårtransplantation ved FUE metoden i weekenden 10-12 marts i Norge, oplevede jeg Dr. Hussain som en meget reel og professionel læge, som har valgt hårtransplantation som speciale.
Vil betegne ham som et prisbilligt og virkelig godt alternativ til dyre og veletablerede klinikker i Canada, Grækenland og andre lande.
Jeg oplevede Hussain som et meget jordnært og ganske hyggelig menneske. Han er nem at føre spændende samtaler med både i pauserne og under selve transplantationerne. Han taler og skriver perfekt dansk.

Glæder mig naturligvis til at se det fulde resultatet om nogle måneder.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.