Sublimt forløb. Resultatet er bedre end forventet Super information hele vejen igennem

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 13. oktober 2007


Tidspunkt for behandlingen:okt 2007
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Mohammad Mazhar Hussain

Personlig beretning

Sublimt forløb. Resultatet er bedre end forventet Super information hele vejen igennem. Servicen er meget god, og tager meget hensyn til folks ønsker omkring forplejning mv.

Alt er optimeret til et godt resultat. F.eks at Hussain benytter 0.8 mm punches til udtrækning af grafts, hvilket betyder at arrene bliver nærmest ikke-eksisterende/usynlige, også hvis man en dag vælger at kronrage sig.

Yderligere er operationen hurtigt overstået, idet Hussain er blandt de absolut hurtigste i verden i FUE teknikken, og det er uden at gå på kompremis med kvaliteten. Det er billigst i Islamabad, medmindre man tidligere er blevet opereret eller kan efterfølgende operationer med fordel foregå i eksempelvis Norge til samme pris som Islamabad.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.