Efter ganske kort betænkningstid (max. 2 mdr

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 22. maj 2006


Tidspunkt for behandlingen:maj 2006
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Mohammad Mazhar Hussain

Personlig beretning

Efter ganske kort betænkningstid (max. 2 mdr.), tog jeg beslutningen om at få foretaget en hårtransplantation.
Mit valg var ganske nemt, da jeg skulle vælge metode (strip eller FUE) jeg ønskede IKKE et stort grimt ar i min nakke, og heldigvis kunne min frisør fortælle at hun havde mødt resultatet af begge type indgreb, og desværre havde hun ofte set uheldigt resultat at strip operation. Og kun pæne resultater efter FUE.

Herefter skulle jeg finde en klinik der kunne udføre den type hårtransplantation, det viste sig at være ganske enkelt!, for der er ikke ret mange der evner denne teknik, men jeg fandt da www.myhairclinic.dk via nettet.

Og da jeg så kunne finde et sted med en dansk læge, og med mulighed for en gratis konsultation i Danmark, Norge, Belgien eller Pakistan, var valget let!
Det skal dog bemærkes at jeg blot sendte mails med foto at mit hoved og at dette var nok! (og meget nemt)

Herefter var det blot at maile ca. 1.000.000 spørgsmål, at få mindst lige så mange svar (og meget hurtigt).

Finde en dato, overlade booking af fly, samt indkvartering til Dr. Mohammad Mazhar Hussain, pakke en weekendtaske, og så af sted. 1 1/2 time senere var jeg i Norge.

Jeg brugte 2 dage i Norge, og det er ret hårdt at ligge ned i så mange timer, men man må jo lide for skønheden og det er vel ret billigt sluppet?!

Den første uge efter operationen, var der en smule blod i hovedbunden (modtageområdet) og lidt hævelse, men det var ganske lidt!
Efter at have slappet af i 1 uge, tog jeg på arbejde, og INGEN kunne se at jeg havde fået lavet en hårtransplantation. Nu er der gået 3 uger, og mit hår er vokset en del (meget af det flyttet hår, er planmæssigt faldet af) og nu venter jeg kun på at det nye hår skal ”spire” frem!

Forventningens glæde er stor!

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.