Hårtransplantation, 1100 grafts

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 23. maj 2009


Tidspunkt for behandlingen:mar 2009
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Hussain

Personlig beretning

Efter en vellykket operation i 2008 besluttede jeg mig for at få ekstra hår tilført. Denne gange var det 1100 grafts, som jeg fik lavet i fronten og bagtil.

I forhold til sidste operation havde jeg lidt smerte i hovedbunden de første 10 dage, men intet som er værd at nævne.

Serviceniveauet er i top og Dr. Hussain tager sig altid tid til at tale at tale og svare på spørgsmål. Som skrevet i en tidligere bedømmelse på denne side er My Hair Clinic ikke rent business, men derimod også en virksomhed som sætter det enkelt det menneske i centrum for at opnå det bedste resultat.

Hermed giver jeg endnu engang mine bedste anbefalinger til My Hair Clinic.

Mvh
Mikka

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.