Hårtransplantation, 1000 grafts

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 4. januar 2009


Tidspunkt for behandlingen:apr 2007
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Dr. Hussain

Personlig beretning

Det var bare helt i top. Jeg har overhovedet ikke haft nogen komplikationer.

Dr. Hussain var hele tiden til at komme i kontakt med før og efter operationen.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv nogensinde. Dr. Hussain satte mig ind i problematikken angående min alder og derud fra lavede vi sammen en plan for, hvordan vi fik det mest optimale ud af det.

Jeg har besøgt Medical klinik i Kolding, Haarklinikken samt korresponderet med Dr. Armani i Canada. Alle steder har man kunne mærke, at det var rent business. De tænker ikke over, at det er mennesker, de har med at gøre, og at hvis man ikke får den rette vejledning, kan det ende meget galt. Dr. Hussain var fra starten 100 procent ærlig og gav mig svar på alle de spørgsmål, som jeg havde.

Jeg giver hermed dr. Hussain den bedste anbefaling. De kan trygt lade Dem operere af ham

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.