Jeg har i de sidste 3-4 år haft en høj pande

Anmeldelse af hårtransplantation hos My Hair Clinic, indsendt 5. april 2006


Tidspunkt for behandlingen:nov 2005
Behandling:Hårtransplantation
Behandler:Mohammad Mazhar Hussain

Personlig beretning

Jeg har i de sidste 3-4 år haft en høj pande, som efterhånden var begyndte at virke alt for påfaldende hver gang jeg så mig i spejlet. Jeg begyndte at kigge efter klinikker på nettet, som kunne udføre hårtransplantationer og kom i kontakt med flere klinikker i Danmark og et par i Europa, man da jeg fik oplyst prisen begyndte jeg at overveje om jeg ikke skulle begynde at leve med problemet, gå med kasket eller blive kronraget. Da jeg stødte på My Hair Clinic kunne jeg så konstatere, at de var en del billigere, hvorfor der nu åbnede sig en mulighed for mig. Den afgørende faktor, som skabte tryghed har været at jeg under hele forløbet har været i stand til at kommunikere med Dr. Hussain på dansk. Han gav sig god tid til at besvare alle min spørgsmål – både før, under og ikke mindst efter operationen. Derudover fik jeg udleveret al relevant information på skrift før operationen. Det er yderst betryggende at Dr. Hussain er uddannet i Danmark og således kender til alle de høje krav en dansk patient stiller mht. information og rådgivning. Eksempelvis fik jeg hævelser i panden/mellem øjnene 2 dage efter operationen, men da jeg var orienteret om, at det kunne ske gav det ikke nogen anledning til bekymring. God information er uvurderlig. Dr. Hussain og hans personale bevarede alle min spørgsmål på en meget professionel, letforståelig og behagelig måde. Jeg fik transplanteret 1960 grafts og Dr. Hussain havde på forhånd fortalt hvordan det endelige resultat ville komme til at se ud – og hans forudsigelser har faktisk holdt stik indtil nu både mht. forløbet og resultaterne. Det er nu 4 måneder siden operationen og hårene er begyndt at vokse som forventet!! Ville have givet 5 stjerner under resultat for nuværende resultat – men da det endelige resultat først viser sig om 7-8 måneder giver jeg foreløbig 4. Dr. Hussain og hans engelsk- eller/og dansktalende personale har været yderst rare at være at sammen med under hele forløbet – faktisk venskabelige da jeg stadigvæk kommunikerer med dem. Klinikkens serviceniveau og kundevenlighed er usædvanlig høj – jeg har faktisk ikke mødt noget tilsvarende tidligere, ej heller i Danmark.

Patientens bedømmelse af klinikken

 • 1. Helhedsindtryk af behandlingsforløbet:

  starstarstarstarstar
 • 2. Det kosmetiske resultat af operationen:

  starstarstarstarstar
 • 3. Graden af tryghedsskabende information og rådgivning:

  starstarstarstarstar
 • 4. Klinikkens generelle service og kundevenlighed:

  starstarstarstarstar
location_onIslamabad, Oslo, København

Islamabad

House 120, Street 9, F-11/1, Islamabad 4400

Oslo

0.000000, Pilestredet Park 7, Oslo 0176

København

(På hotel efter aftale), 1000 København
Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.